CNRB - Raliul Moldovei Bacau

Bacau - Moinesti, 03 iul. - 04 iul. 2021


  Clasamente 2021
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Raliul Moldovei, cea mai buna etapa din cariera pentru Vlad Raducanu

Data: 28 Iunie 2019 / Raliuri

Raliul Moldovei a fost o etapa incheiata cu trei podiumuri pentru echipajul 444, Vlad Raducanu / Laurentiu Mandu. Acestia s-au clasat pe locul 1 la Cupa Dacia Debutanti, pe locul 2 la Cupa Dacia si pe locul 3 la Debutanti CNRD. Astfel, dupa cele doua etape la care au luat startul pana acum, Raliul Aradului si Raliul Moldovei, in clasamentele generale Vlad Raducanu si Laurentiu Mandu sunt lideri la Cupa Dacia Debutanti, ocupa locul 4 la Cupa Dacia si locul 3 la Debutanti CNRD.

Etapa de la Bacau este una spectaculoasa, cu probe speciale frumoase, unde Vlad s-a simtit foarte bine. Pe traseul din prima zi, de langa Moinesti, el a avut cel mai bun timp dintre pilotii debutanti CNRD pe PS1, insa nu a avut un ritm foarte bun pe urmatoarele probe. In schimb, probele speciale din a doua zi, de langa Bacau, s-au potrivit mult mai bine stilului sau de pilotaj si a putut sa imbunatateasca timpii de la o trecere la alta. In timp ce alti piloti care se luptau pentru podium la Cupa Dacia au avut ghinion si au abandonat, pe final de raliu Vlad a preferat sa tina un ritm constant, sa nu forteze si astfel a reusit un podium important, primul din cariera sa in aceasta competitie monomarca. Astfel, Raliul Moldovei 2019 este etapa cea mai de succes din scurta lui cariera in raliuri.

"M-am simtit foarte bine la Raliul Moldovei", a spus Vlad. "Este o etapa care imi place mult, cu probe speciale spectaculoase, pe care ma simt foarte bine si unde am putut sa cresc ritmul fara sa imi asum riscuri, cel putin in a doua zi. Inaintea ultimei bucle am realizat ca nu are sens sa fortez, distanta fata de primul clasat la Cupa Dacia fiind foarte mare, si am preferat doar sa fiu sigur ca raman pe pozitia secunda si termin cu bine acest raliu care a pus probleme altor competitori. Sunt foarte multumit de rezultatul final, iar acum ma concentrez asupra Raliului Sibiului, urmatoarea etapa la care voi lua startul, pentru ca, din pacate, nu voi putea participa la Raliul Harghitei".

 

"Inca de la recunoasteri mi-am dat seama ca Raliul Moldovei i se potriveste lui Vlad", a spus la randul sau navigatorul Laurentiu Mandu. "Am facut o dictare buna si era vizibil, din masina, ca probele ii plac, ca se simte confortabil si ca va avea un ritm bun. Ma bucur foarte mult ca munca depusa impreuna a inceput sa dea roade si sper ca si la viitoarele etape sa demonstreze ca este intr-un continuu progres"!

Vlad Raducanu si Laurentiu Mandu multumesc echipei tehnice care le-a pus la dispozitie o masina bine pregatita, precum si suportului Stonebird Festival, eveniment la care va invita sa participati in perioada 9-11 august, la Corbii de Piatra, in judetul Arges!

Raliuri

  • CNRB
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri