Suntem pe Facebook

Promo Rally – Record de participanți și de premii

Data: 30 Octombrie 2021 / Alte competitii

Cea de-a doua etapă a Promo Rally powered by WRT Parts & TELL Security Systems susținut de Auto Chelu și Dinamic 92 produce descătușarea mult așteptată în rândul celor care vor să-și măsoare limitele în competițiile auto.

La ora închiderii înscrierilor, lista de înscrieri conține nu mai puțin de 55 de participanți, care urmează să se prezinte la startul etapei a doua Promo Rally care se va desfășura Duminică, 31 Octombrie pe traseul desenat în incinta terenului de biatlon din stațiunea Cheile Grădiștei – Fundata. Lista de înscrieri cuprinde participanți deja familiarizați cu proiectul Promo Rally, dar și foarte mulți debutanți în campionatul acestui sezon.

În fața unui asemenea asediu, era evident să reacționeze și partenerii Promo Racing powered by WRT Parts & TELL Security Systems susținut de Auto Chelu și Dinamic 92.

Pe lângă premiile pentru finalul de campionat și pentru finalul fiecărei etape, prezentate deja, astăzi vă prezentăm alți doi parteneri care se alătură galeriei de susținători ai proiectului. Vorbim despre compania WRT Parts – Director General Zoltan Vargyasi, care oferă câte un voucher valoric în valoare de 100 € tuturor celor care ocupă cea mai înaltă treaptă a podiumului a fiecărei clasă și grupă din concurs.

De la etapa a doua a campionatului Promo Racing, Ramura Promo Rally debutează și noul partener al organizatorilor, compania Kiki Cri Auto – Director General Cristian Dogaru. Compania specializată în distribuția de piese auto oferă tuturor ocupanților locului 3 câte un voucher care conține o reducere de 15% pentru orice achiziție de piese auto de la Kiki Cri Auto.

Toate aceste fiind anunțate, organizatorilor le revine onorantă sarcina de a asigura condiții impecabile de concurs tuturor participanților care, duminică, vor lua calea minunatei stațiuni Cheile Grădiștei, pentru etapa a doua Promo Rally powered by WRT Parts & TELL Security Systems susținut de Auto Chelu și Dinamic 92.

Lista completă de înscrieri poate fi accesată aici.

Etapa a doua Promo Rally se va desfășura fără spectatori, conform restricțiilor impuse de CNSU pentru stoparea răspândirii pandemiei. Dând dovadă de responsabilitate față de noi și între noi, vom putea continua activitatea profesională și cea sportivă! Pentru reducerea și stoparea răspândirii infecției cauzate de CoronaVirus, vă recomandăm, imunizarea prin vaccinare!

Program Promo Rally – 31 Octombrie 2021:

 • Verificări tehnice: 09:00 – 10:00
 • Recunoaștere: 10:00 – 11:00
 • Antrenament: 11:00 – 12:30
 • Concurs 1: 12:30 – 14:00
 • Concurs 2: 14:00 – 15:30
 • Concurs 3: 15:30 – 17:00
 • Festivitatea de premiere: 17:30

Parteneri oficiali: WRT PartsTELL Security Systems, Resort Cheile Grădiștei

Parteneri principali: Service AutoCheluDinamic 92 DistributionPro-X - Cosmetică și Întreținere Auto

Parteneri: Cyclon MotorsportOmniasigBOP Motorsport, AngelliPrintINKComprestInfinity TrophyTehnoSting, Crucea Roșie Brașov

Parteneri media: Autorally.roRock FMBizBrașovAutostiri.roNewsBV.roRPM Racing ROZile și Nopți.

Promo Racing powered by WRT Parts & TELL Security Systems este organizat de Clubul Sportiv Auto Blic sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Brașov, al IPJ Brașov - Biroul de Poliție Rutieră, al ISU Brașov, al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov și al Grupării de Jandarmi Brașov.

Biroul de presă
Promo Racing powered by WRT Parts & TELL Security Systems

Raliuri

 • CNRB
 • ERC
 • Sprint
 • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

 • Stiri