CNRB/CNRBM - Raliul Iasului (1,2)

Iasi, 02 sep. - 03 sep. 2022
www.raliuliasului.ro/


  Suntem pe Facebook

Tomiță Rareș/Csegzy Levente încheie sezonul 2021 cu 3 participări și cu un ritm bun

Data: 16 Noiembrie 2021 / Raliuri
  • Sezonul 2021 se anunța un sezon cu mai multe participări din partea echipajului Tomiță Rareș/Csegzy Levente dar datorită unor modificări de ultim moment în calendarul competițional planul a trebuit modificat și astfel au fost nevoiți să se mulțumească cu doar 3 participări.

   ”Prima etapă la care am participat a fost etapa de la Brașov unde nu am mai concurat din sezonul 2016. Cu toate că aveam o pauză de 2 ani de la ultima participare pe asfalt, ritmul a fost unul bun cu clasări in top 10 pe probe și în primii 3 la clasă. O greșeală pe proba regină, Babarunca ne-a făcut să pierdem 8 minute și nu am mai putut obține rezultatul dorit.”

   A urmat etapa de la Bacău care s-a desfăsurat pe suprafața preferată de Rareș, macadamul. Plecați cu dorința unui rezultat bun, Rareș si Levi au început cu un ritm bun clasându-se în top 6 după prima zi de concurs. În cea de-a doua zi de concurs, condițiile au fost foarte dificile datorită precipitațiilor căzute în zilele ce au precedat raliul.

   ”Am plecat hotarâți să recuperăm cât mai mult timp față de adversarul nostru de la clasa 3. După 3 probe in care nu am reușit să recuperăm suficient timp, am decis să ne concentrăm pe ultima probă din raliu unde doream să obținem un timp în primii 3 în clasamentul General. Ritmul a fost unul foarte bun dar la 1 km înainte de sosire, am făcut o greșeală și am pierdut 11 minute. Din nou, am pierdut un rezultat bun datorită unei greșeli.”

   Ultimul raliu la care au participat cei doi a fost Raliul Sibiului, raliul de casă unde doreau victorie la clasă si un loc în top 5 la General. Raliul a început foarte bine si după prima zi eram pe locul 1 la clasă si pe locul 5 la General. Din păcate totul s-a încheiat pe a-3-a probă din ziua secundă unde datorită unei probleme mecanice, cei doi au fost nevoiți să abandoneze.

   ”După Raliul Sibiului am decis să ne oprim din participarea noastră în sezonul 2021 și să ne concentrăm pe sezonul 2022, unde sperăm să putem face mai multe etape și unde să putem fi la nivelul unde ne dorim. Doresc să mulțumesc tuturor celor care ne-au susținut in acest sezon și sperăm că sezonul 2022 va fi unul mult mai bun.”

   Echipajul Tomiță Rareș/Csegzy Levente au fost susținuți în sezonul 2021 de PRIMĂRIA MUNICIPIULUI SIBIU, CONSILIUL JUDEȚEAN SIBIU, MAPA PROFESSIONAL, GLS ROMANIA, AVANTI SIBIU, SPORT MED LAB, HOME DESIGN RS, VILA ANCA și STUDIO T ARCHITECT.

 

Comunicat de presă

Raliuri

  • CNRB
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri