CNRB/CNRBM - Raliul Sibiului (1,2)

Sibiu, 15 iul. - 16 iul. 2022
www.raliul-sibiului.ro/


  Suntem pe Facebook

“The Romanian Rally Book” SAU Cartea Raliurilor din România

Data: 15 Iunie 2022 / Raliuri
  • Dedicată pasionaților, concurenților și organizatorilor, “The Romanian Rally Book” oferă o incursiune originală printr‐o disciplină sportivă extraordinară.

   Cartea valorifică arhiva unică deținută de Attila Balázs și vine să celebreze 21 de ani în care echipa Rally Photo Hunters a surprins în imagini mai mult decât grăitoare acțiunea din Campionatul de Raliuri al României.

   Prin urmare, pe lângă informațiile esențiale din fiecare etapă, atent aranjate de Alexandru Dobai, cartea vine cu peste 1100 de imagini care vor stârni amintirile. 21 de ani de istorie sau ‐ dacă vreți ‐ 176 de raliuri și peste 500 de zile petrecute departe de casă, în frig, ninsoare, ploaie, viscol, caniculă, cu sau fără lumina perfectă. Asta a făcut ca lumea raliurilor din România să devină pentru Attila o a doua familie. Una uriașă, cu multă iubire, empatie și colegialitate. Și un motiv în plus să spere că imaginile incluse în această primă ediție vor insufla câte ceva din pasiunea, profesionalismul și adrenalina acestui univers. Și cum nu este și nici nu poate să fie o simplă condică de prezență, The Romanian Rally Book este mai degrabă dovada că autorii au încercat să facă o lucrare care să împiedice uitarea să‐și joace rolul.

   Prefațată de triplul campion al României ‐ François Delecour ‐ lucrarea are 430 de pagini și un format de 210 x 280 x 30 mm, fiind disponibilă în rețeaua Amazon.

 

Comunicat de presă

Raliuri

  • CNRB
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri