CNRB, CNRB/A: Raliul Maramuresului

Baia Mare, 24 iun. - 25 iun. 2023
www.raliulmaramuresului.ro


  Suntem pe Facebook

UN NOU ÎNCEPUT

Data: 27 Aprilie 2022 / Raliuri
  • Bogdan Talașman și Laurențiu Mandu vor lua startul în acest weekend în Raliul Harghitei, cea de-a doua etapă din Campionatul Național de Raliuri Betano. Practic, raliul de la Odorheiu Secuiesc reprezintă un nou început pentru ei, după ce Raliul Maramureșului s-a încheiat prematur cu un abandon tehnic.

   "La Baia Mare nu am ajuns până la final, dar este important că am parcurs destul de mulți kilometri de probă specială, pentru a începe să cunosc mai bine mașina și să mă obișnuiesc cu ea", a spus Bogdan Talașman. "Raliul Harghitei este o etapă care îmi place, cu probe rapide și tehnice, unele largi, altele înguste, așa că ai parte de tot feluri de provocări. Îmi propun aici să continui adaptarea cu noua mașină Mitsubishi Lancer EVO X și să cresc treptat ritmul".

   "În sport trebuie să ai memorie scurtă, așa că etapa de la Baia Mare am uitat-o deja", a adăugat co-pilotul Laurențiu Mandu. "Practic, pentru noi sezonul începe cu Raliul Harghitei, o etapă la care am luat mereu startul cu plăcere. Anul acesta vom parcurge de trei ori faimoasa probă specială Lueta, o adevărată provocare și pentru Bogdan, și pentru mine, iar asta mă bucură pentru că este o probă spectaculoasă". Raliul Harghitei va debuta joi, 28 aprilie, în Piața Márton Áron din Odorheiu Secuiesc cu festivitatea de premiere pentru sezonul 2021, de la ora 18:30. Apoi, în același loc, de la ora 20:00 va avea loc startul festiv. Prima zi de concurs este vineri, 29 aprilie, când startul se va da la ora 15:00 și se vor parcurge probele speciale Bucin și Liban, iar apoi Superspeciala ”Árpád Dietrich”, exact în centrul orașului Odorheiu Secuiesc. Sâmbătă, în a doua zi de concurs, startul se va da la ora 09:00 și se vor parcurge de trei ori probele speciale Merești, Sânpaul și Lueta.

Echipajul Dosco Rally Team format din Bogdan Talașman și Laurențiu Mandu este susținut în sezonul 2022 de partenerii WavesMedia, Inuteq - Personal Cooling, Bilden - Materiale de construcții.

 

Comunicat de presă

Raliuri

  • CNRB
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri