CNRB, CNRB/A: Raliul Maramuresului

Baia Mare, 24 iun. - 25 iun. 2023
www.raliulmaramuresului.ro


  Suntem pe Facebook

Echipajul brașovean Ionuț Zăbavă – Andrei Toderaș prezent la Raliul Harghitei

Data: 27 Aprilie 2022 / Raliuri
  • „Sperăm să onorăm prezența spectatorilor pe probe cu o evoluție decentă!”

   Comprimat și de preocupările pascale, timpul scurs între etapa de la Baia Mare și cea de săptămâna aceasta de la Odorheiu Secuiesc a fost, pentru echipajul Ionuț Zăbavă – Andrei Toderaș, suficient de generos pentru a pune la punct toate detaliile tehnice și administrative, astfel încât, sfârșitul de săptămână să-i găsească pe cei doi brașoveni gata de start. Ajuns la a 40- a ediție, Raliul Harghitei îi provoacă pe Ionuț și Andrei la o nouă luptă pentru podium în cadrul “Clio Rally 5 Challenge”, dar și pentru o poziție fruntașă în cadrul clasei RC5.

   Ionuț Zăbavă: „După prima etapă, cea de la Baia Mare, unde vremea a fost capricioasă, plecăm la Harghita preocupați și de condițile meteo. Ne dorim să mergem cât mai precis, fără să ne asumăm riscuri inutile, continuând astfel demersul nostru, început anul trecut, de a crește ca echipaj și de a progresa cu fiecare kilometru parcurs. Este un raliu de tradiție în România, cu probe spectaculoase, foarte tehnice, dar și cu spectatori numeroși, foarte atașați de acest sport, a căror prezență pe probe sperăm să o onorăm cu o evoluție decentă.”

 

Echipajul Ionuț Zăbavă – Andrei Toderaș este susținut în 2022 de: Ruris, Castrol România, Rubi, ICCO Systems, Content Factory 1, Olin, allmountain.ro.

 

Credite foto - Attila Szabo

 

Comunicat de presă

Raliuri

  • CNRB
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri