Masters (2): Transalpina Challenge Ranca

Ranca, 10 iun. - 11 iun. 2023


  Suntem pe Facebook

41 de piloți pe lista provizorie a primei etape de coeficient 1 la viteză în coastă

Data: 02 Mai 2022 / Coasta
  • Cu 24 de ore rămase până la închiderea înscrierilor pentru prima etapă de coeficient 1 a Campionatului Național de Viteză în Coastă, lista de înscrieri numără 41 de piloți, atât din divizia secundă cât și din primul eșalon

   Cupa Cheile Grădiștei DEKRA by IceTeam este gata să-i primească la start pe sportivi precum Alexandra Teslovan (Renault Twingo RS), fiica pilotului de raliuri Adi Teslovan, dar și pe Paul Silaghi, Dragoș Bîzoi sau Dumitru Șerban, toți aceștia și mulți mulți alții punctând exclusiv în etapele de coeficient 1 ale acestui sezon. De asemenea, datorită regulamentului anual de viteză în coastă, care obligă sportivii din primul eșalon să puncteze și în două etape de coeficient 1 la alegere, de la start nu vor lipsi nici câștigătorul ediției precedente Octavian Ciovică (Radical SR8), Costel Cășuneanu (Škoda Fabia), Pavel Shenkov (Lada VAZ), Florin Voicu (Ferrari 458 Challenge) dar și pe tatăl István Barabas (Peugeot 306 Maxi) și fiul Robert Barabas (Fiat Proto).     

   Totodată, după ce a produs o premieră la Râșnov, aducând la start primul Tesla Model 3 Performance din Europa destinat competițiilor, Dominic Marcu este pregătit pentru coasta de la Cheile Grădiștei, unde va participa cu aceeași mașină însă cu o versiune mai îmbunătățită ceea ce înseamnă că proiectul se apropie ușor ușor de final. Nu doar atât, după ce sezonul precedent s-a pregătit intens la etapele din eșalonul secund, Adi Coman (Peugeot 208 R2) este pregătit să înfrunte coasta de la Fundata, dar din postura sportivului licențiat în primul eșalon.

 

   Competiția programată pentru data de 8 mai 2022, se va desfășura de-a lungul traseului de 3.300 de metri al Complexului Cheile Grădiștei din Resortul Fundata, având o diferență de altitudine de 226 de metri și o înclinare medie de aproape 7 procente. Sportivii vor avea la dispoziție o manșă de recunoașteri, urmată de cele două manșe de antrenament dinaintea clasicelor manșe de concurs.

 

Programul competiției:

Sâmbătă, 7 mai 2022

11:30 – 19:00 – Verificări tehnice inițiale

15:30 – 19:30 – Verificări administrative

19:00 – Fotografia oficială

Duminică, 8 mai 2022

09:00 – Recunoaștere, Manșa 1

10:30 – Antrenament, Manșa 1

12:00 – 12:45 – Deschiderea temporară a circulației

13:00 – Antrenament, Manșa 2

14:30 – Concurs, Manșa 1

16:30 – Concurs, Manșa 2

Festivitatea de premiere – imediat după urcarea ultimului concurent în Concurs – Manșa 2

 

Cupa Cheile Grădiștei DEKRA by IceTeam este un eveniment susținut Primăria și Consiliul Local Moieciu, organizat de Asociația Club Sportiv AutoBlic Brașov, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

 

Partener oficial: DEKRA by IceTeam

Parteneri principali: Dinamic92, Auto Chelu, TELL Security Systems, Omniasig

Parteneri: Pro-X – Cosmetică și Întreținere Auto, Crama Gîrboiu ,Cyclon Motorsport, Konvekta, Zizin, , PrintINK, TehnoSting, BOP Motorsport, Medecon, Centrul Medical Maria

 

Parteneri media: Autorally, RockFM, BizBrașov, NewsBV.ro, BrașovȘtiri.ro, Zile și Nopți

 

Cupa Cheile Grădiștei DEKRA by IceTeam este un eveniment organizat cu sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, Grupării de Jandarmi Mobilă Brașov, Inspectoratului Județean de Poliție Brașov – Serviciul de Poliție Rutieră, Poliția comunei Bran.

 

Credit foto: Balázs Attila • RallyPhotoHunters

 

Biroul de presă, Cupa Cheile Grădiștei DEKRA by IceTea

Raliuri

  • CNRB
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri