CNVC - Cupa Resita (2)

Resita, 09 iul. - 10 iul. 2022


  Suntem pe Facebook

Parteneri noi alături de Vlad Colceriu în Campionatul Național de Viteză în Coastă

Data: 03 Mai 2022 / Coasta
  • Cu toții știm importanța partenerilor în motorsport și nu numai, chiar și așa, câteodată talentul și dragostea pentru sport nu poate aduce aduce mereu bugetul pentru a concura în competițiile dorite. Motorsportul este un spor costistitor. Foarte costisitor, iar fără niște oameni care să înțeleagă importanța implicării uneori poate fii imposibil să participi.

   Alături de Vlad Colceriu, odată cu următoarele etape se va alătura un nou partener de drum, fapt pentru care tânărul sportiv ne-a contactat să ne relateze noile vești.

   "Bună ziua Autorally și tuturor cititorilor voștri. Da, așa este, începând de la etapa de la Râșnov am alături de mine compania NOVALIA SA, cu brandurile MOB, Mondelin, Leborgne, toate branduri franțuzești și IUS brand local din Brașov. Fondată în anul 1833 IUS face parte din grupul industrial francez NOVALIA SAS si este singurul producător de scule profesionale din România. începând din anul 1998, Novalia SA din Brașov, cu mărcile de scule MOB , IUS , Mondelin si Leborne oferă o gamă largă de unelte și scule de mână profesionale destinate industriei, atelierelor de service auto si în egală măsură pieței de constructii. Mă bucur și sper din tot sufletul ca acesta colaborare să fie benefică de ambele părți, mai ales că produsele comercializate de noul partener se asociază foarte bine cu motorsportul."

  • Care sunt obiectivele tale pentru acest sezon?

   "Deocamdată tot ce pot să spun este că îmi doresc să termin cât mai sus la fiecare etapă i în clasamentul juniorilor, dar și în clasamentul general. În funcție de bugetul pe care îl am pot definitiva exact și etapele la care voi lua startul, deocamdată unele fiind sub semnul întrebării."

  • Cu ce mașină vei continua anul acesta?

„După cum am început la Râșnov, voi participa în continuare cu o mașină de curse de uzină, adică un Peugeot 208 R2 pregătit profesionist în garajul celor de la H MOTORSPORT.”

   Având un început de an foarte bun, cu câștigarea categoriei debutanților, locul 2 în categoria juniorilor și un loc 4 la clasa 6, cea mai populară categorie din Campionatul Național de Viteză în Coastă, Vlad este încrezător că poate ocupa o poziție cât mai bună în clasamentul de la final de an în absolut toate clasele unde se încadrează.

   „Pe această cale țin să menționez și să le mulțumesc și celorlalți parteneri care sunt alături de mine în acest an, TELL SECURITY SYSTEMS care are ca scop comercializarea sistemelor de monitorizare, fiind cei mai căutați de pe piața autohtonă în ultimii ani.”

   „Și cum anvelopele sunt una din cele mai importante componente ale unei mașini, nu puteam să nu aduc aminte de DINAMIC 92, distribuitori de anvelope de la branduri de top la nivel național, cu o logistică proprie, și o forță de vânzări specializată, evident toate acestea fiind puse în funcțiune de Service Auto Chelu Brașov prin cei de la Racing Team Sighișoara, clubul sportiv unde eu activez.”

 

Foto - Momentum Images

 

Comunicat de presă

Raliuri

  • CNRB
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri