CNVC - Cupa Resita (2)

Resita, 09 iul. - 10 iul. 2022


  Suntem pe Facebook

„Premiul Legendei” continuă odată cu Cupa Cheile Grădiștei

Data: 05 Mai 2022 / Coasta
  • Premiul Legendei este un proiect lansat cu prilejul Trofeului Râșnov de către Ionuț Ienășel, pilot de coastă și de raliu, dar și reprezentantul partenerilor noștri, Ice Team și Dekra România. Acesta continuă și pentru cea de a doua etapă de viteză în coastă – Cupa Cheile Grădiștei, etapă susținută de aceeași Ice Team și Dekra România în calitate de parteneri oficiali.

   „Așa cum am promis cu prilejul lansării acestui proiect de suflet, continuăm să invităm cu ocazia etapelor susținute de noi, personalități ale sportului cu motor, sportivi retrași din activitate, dar care au rămas totuși, alături de fenomenul motorsport, împărtășind vasta lor experiență cu tinerii aspiranți la performanța. Suntem onorați și încântați să vă anunțăm, că pentru etapa de la Cheile Grădiștei, a acceptat invitația noastră domnul Gunther Graef.

   Astfel, multiplul campion național de viteză în coastă și de raliuri, dar și un excepțional șlefuitor de talente, Gugu, așa cum îl cunosc fanii dar și sportivii auto, va fi alături de noi pe tot parcursul weekendu-ului 7-8 mai 2022” – a declarat Ionuț Ienășel, inițiatorul proiectului Premiul Legendei

Gunther Graef, scurtă prezentare și palmares

https://www.autorally.ro/drivers/drivers.php

 

Competiția din primul weekend complet al lunii mai se va desfășura pe drumul privat din Complexul Cheile Grădiștei al Resortului Fundata, având o întindere de 3300 de metri și un program compus din două zile, unde cea de sâmbătă va servi pentru verificările administrative și tehnice, respectiv fotografia oficială, în timp ce cea de duminică este dedicată exclusiv manșelor competiționale.

 

Programul competiției:

• Sâmbătă, 7 mai 2022

11:30 – 19:00 – Verificări tehnice inițiale

15:30 – 19:30 – Verificări administrative

19:00 – Fotografia oficială

• Duminică, 8 mai 2022

09:00 – Recunoaștere, Manșa 1

10:30 – Antrenament, Manșa 1

12:00 – 12:45 – Deschiderea temporară a circulației

13:00 – Antrenament, Manșa 2

14:30 – Concurs, Manșa 1

16:30 – Concurs, Manșa 2

Festivitatea de premiere – imediat după urcarea ultimului concurent în Concurs – Manșa 2

 

Cupa Cheile Grădiștei DEKRA by IceTeam este un eveniment susținut Primăria și Consiliul Local Moieciu, organizat de Asociația Club Sportiv AutoBlic Brașov, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

 

Partener oficial: DEKRA by IceTeam

Parteneri principali: Dinamic92, Auto Chelu, TELL Security Systems, Omniasig

Parteneri: Pro-X – Cosmetică și Întreținere Auto, Crama Gîrboiu ,Cyclon Motorsport, Konvekta, Zizin, , PrintINK, TehnoSting, BOP Motorsport, Medecon, Centrul Medical Maria

Parteneri media: Autorally, RockFM, BizBrașov, NewsBV.ro, BrașovȘtiri.ro, Zile și Nopți

 

Cupa Cheile Grădiștei DEKRA by IceTeam este un eveniment organizat cu sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, Grupării de Jandarmi Mobilă Brașov, Inspectoratului Județean de Poliție Brașov – Serviciul de Poliție Rutieră, Poliția comunei Bran.

 

Credit foto: Arhivă personală Gunther Graef; Balazs Attila • RallyPhoto Hunters

 

Biroul de presă,

Cupa Cheile Grădiștei DEKRA by IceTeam

Raliuri

  • CNRB
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri