CNRB, CNRB/A: Raliul Maramuresului

Baia Mare, 24 iun. - 25 iun. 2023
www.raliulmaramuresului.ro


  Suntem pe Facebook

Debut cu ghinion pentru Andrei Gîrtofan și Doru Vraja în noul sezon

Data: 09 Mai 2023 / Raliuri

Andrei Gîrtofan și Doru Vraja (Škoda Fabia Rally2) nu au avut parte de debutul de sezon pe care și l-ar fi dorit. Cei doi echipieri ProRally Team Brașov au avut parte de o pană chiar pe ultima probă specială, fapt ce le-a anulat șansele de a urca pe podium la Raliul Harghitei.

„Pentru noi, Raliul Harghitei a fost unul în care ne-am dorit multe, dar am reușit puține. Ne-am propus să ieșim din zona noastră de confort și să creștem ritmul, ceea ce am reușit în ziua de sâmbătă, dar din păcate, o pană pe ultima probă ne-a anulat toate eforturile. Îmi doream foarte mult să terminăm pe locul 2 și chiar am fi reușit asta, dar am intrat prea tare într-un viraj și am făcut o pană care nu ne-a mai lăsat nicio șansă la podium. Am greșit și îmi asum asta. Acum nu mai putem da timpul înapoi. Trebuie să mergem înainte. Nu plecăm însă cu «mâna goală» din Harghita. Pot spune că am găsit ritmul care ne trebuie în campionat, aici, lângă Odorhei. Este ritmul pe care mi-l doream, un ritm pe care nu l-am avut niciodată de când particip la curse. O să vedeți la următoarea etapă despre ce vorbesc”, a declarat Andrei Gîrtofan.

Andrei și Doru se bazează în 2023 pe sprijinul următorilor parteneri: Dinamic 92, MRF Tyres Romania, Pro - X cosmetica si intretinere auto, Mobil 1 prin Lubexpert Romania, Mipa, Presto, Aro Palace și MTS Print.

Foto - Momentum Images

 

Comunicat de presă

Raliuri

  • CNRB
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri