CNRB, CNRB/A: Raliul Maramuresului

Baia Mare, 24 iun. - 25 iun. 2023
www.raliulmaramuresului.ro


  Suntem pe Facebook

Concluziile echipajului George Hobjilă - Andrei Drancă după Raliul Harghitei

Data: 10 Mai 2023 / Raliuri

Anul 2023 a venit cu trecerea noastră în ”liga mare” a raliurilor. În aceași componentă ca anul trecut în Rally2, pilot George Hobjilă - navigator Andrei Drancă și cu același BMW E36 328i, am debutat în Campionatul Național de Raliuri la Harghita. Încă de la prima participare ne-am convins că ”liga mare” a raliurilor este mult mai dură competitiv și cerințele pentru calitatea materialului tehnic sunt mult mai mari.

Nu a fost debutul chiar care ni l-am fi dorit. Pauza de 6 luni de competiție și lipsa testelor înainte de raliu și-au spus greu cuvântul pe probe. În prima zi nu am scos timpi răi dar au fost departe față de ce ne doream și de ce considerăm noi că am putea. Dezamăgirea a fost mult mai mare la jumătatea celei de-a doua zi a raliului, când pe a doua trecere pe Merești am spart diferențialul BMW-ului și a trebuit să abandonăm.

Sigur vom reveni la următoarele etape din cadrul Campionatului Național de Raliuri și vom demonstra că trecerea noastră în ”liga mare” a fost o normalitate.

Pe această cale mulțumim lui Cătălin Ienășel și Adrian Tehei pentru sprijinul oferit la Raliul Harghitei și nu în ultimul rând lui Simone Tempestini.

Echipajul George Hobjilă - Andrei Drancă

Raliuri

  • CNRB
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri