Masters (2): Transalpina Challenge Ranca

Ranca, 10 iun. - 11 iun. 2023


  Suntem pe Facebook

RAMAS BUN, DAN MAGHETIU

Data: 20 Mai 2023 / Coasta

Așternerea gândurilor în asemenea momente devine o "misiune" din ce în ce mai dificilă, cu atât mai mult cu cât am uitat deja șirul evenimentelor tragice care par să nu se mai oprească. În cursul acestei seri, o postare pe grupul de Facebook al Campionatului Național de Viteză in Coastă ne-a "captat" atenția. 

Era o fotografie cu un Nissan GT-R R35 și pilotul său..însă o pe fundal alb-negru. După lupte repetate și istovitoare, cu suferința necruțătoare, bunul nostru prieten, pilot și arhitect DAN MAGHEȚIU ne-a părăsit în seara zilei de 19 Mai 2023, lăsând în doliu motor sportul românesc.

 

"Dragi prieteni, vă anunț cu durere că Dan Maghețiu a încetat din viață ieri seară, după o lungă suferință. Dedicați concursul de mâine de la Mediaș în memoria lui. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Deoarece a decedat în Italia, pe măsură ce voi avea informații vă voi comunica."- se arată în postarea lui N. D. T.  despre care menționam in cele de mai sus.

 

Echipa Autorally.ro și Auto Blic Brașov transmit cele mai sincere condoleanțe familiei, prietenilor și întregului colectiv sportiv românesc 

 

Dumnezeu să te odihnească în pace și lumină!​​

Raliuri

  • CNRB
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri