CNRB, CNRB/A: Raliul Maramuresului

Baia Mare, 24 iun. - 25 iun. 2023
www.raliulmaramuresului.ro


  Suntem pe Facebook

Sebastian Barbu și Bogdan Iancu și-au propus să continue sezonul cu o clasare pe podium la Raliul Argeșului

Data: 25 Mai 2023 / Raliuri

 

  Sebastian Barbu și Bogdan Iancu, copilotul său, au început sezonul 2023 cu o victorie în Raliul Harghitei și vor să adune cât mai multe puncte posibil și în Raliul Argeșului, etapa a doua din Campionatul Național de Raliuri Betano.
  Sebastian Barbu și Bogdan Iancu sunt pregătiți pentru etapa a doua din Campionatul Național de Raliuri Betano și după victoria din Raliul Harghitei și-au propus să continue sezonul cu încă o clasare pe podium.
  „Am început sezonul 2023 cu o victorie și vrem să adunăm cât mai multe puncte posibil și în această etapă. Este un sezon lung și pentru că nu știm încă la câte etape putem participa anul acesta îmi doresc să obțin și în această etapă o clasare pe podium”, a spus Sebastian Barbu, înaintea startului festiv din Raliul Argeșului.
  Cu cele 45 de puncte adunate la Harghita, în prima etapă a sezonului, echipajul sibian este lider în clasamentul general și are moralul ridicat înaintea etapei programată pe probele speciale din jurul orașului Pitești, mai ales că, anul trecut, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au câștigat 8 din cele nouă probe speciale, terminând Raliul Argeșului pe prima poziție în clasamentul general.
  „La fel ca anul trecut, situația noastră încă nu este clară pentru că încă nu avem bugetul pentru un sezon întreg. Îmi place mult acest raliu și aștept cu nerăbdare să luăm startul și anul acesta. Va fi o cursă interesantă din punct de vedere meteorologic ținând cont de distanțele în kilometri și timp de la parcul de service și până pe probele speciale. Suntem însă pregătiți să ne luptăm și să oferim spectatorilor ceea ce au văzut și la Harghita. Aș vrea să le mulțumesc încă o dată tuturor partenerilor noștri și sper să fie și aici cât mai multă lume pe probele speciale”, a mai spus Sebastian Barbu, înaintea Raliul Argeșului.
Raliul Argeșului va începe, joi seara, cu startul festiv în Piața.    Primăriei din Pitești, iar vineri și sâmbătă sunt programate cele 9 probe speciale cu o lungime de peste 115 km.
 
Comunicat de presă
 
 
 
 
 
 
 
 

Raliuri

  • CNRB
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri