Masters (4) - Trofeul Sinaia

Sinaia, 20 iul. - 21 iul. 2024


  Suntem pe Facebook

Dominic Marcu debutează cu prima Tesla Model S Plaid de curse din Europa în Campionatul Național de Viteză în Coastă – Transalpina Challenge

Data: 05 Iunie 2024 / Coasta

COMUNICAT DE PRESĂ

Azi, 5 Iunie 2024


Dominic Marcu, a avut parte de un vis împlinit în acest weekend, aliniindu-se la start pentru prima data cu noua sa mașină de curse Tesla Model S Plaid, unică în Europa, în cadrul etapei Transalpina Challenge din Campionatul Național de Viteză în Coastă (CNVC).

Traseul tehnic și scenic al Transalpinei a oferit o experiență captivantă, iar prezența numeroșilor susținători a fost încurajatoare pentru Dominic, care le mulțumește călduros.

„Este un moment special pentru mine să fiu la start cu această mașină incredibilă. Participarea a fost o provocare, dar sunt încântat de performanțele și stabilitatea Model S Plaid. Piesele de la Unplugged Performance au transformat mașina într-una cu adevărat competitivă”, a declarat Dominic Marcu.

Cu ajutorul frânelor de carbon de la Unplugged Performance, mașina de 2000 de kg a fost oprită eficient și pe o distanță scurtă, chiar și la viteze de peste 200 km/h. Cu toate acestea, echipa recunoaște că mai este nevoie de multe ajustări și teste pentru a optimiza aderența.

„Setările realizate împreună cu echipa noastră de experți condusă de campionul Gunther Graef, au fost exact ce aveam nevoie pentru a obține rezultate bune. Am învățat multe în acest weekend și sunt sigur că ne vom acomoda din ce în ce mai bine cu mașina în viitoarele etape”, a adăugat Dominic.

Dominic Marcu a obținut locul 4 în clasamentul general al Campionatului Național de Viteză în Coastă - Masters și locul 1 la categoria 3.

Pe lângă debutul cu Model S Plaid, echipa lui Dominic s-a bucurat și de prezența influencerului Sebastian Cotofana, care a avut parte de o experienta în dreapta cu prima Tesla Model S Plaid de curse din Europa powered by George.

Următorul eveniment este programat pentru 8-9 iunie la Shopping City Târgu Mureș, unde Dominic va fi prezent cu Tesla Model 3 Performance de curse, iar apoi echipa se va pregăti pentru etapa CNVC Cupa Mediașului, pe 14-16 iunie.

Dominic Marcu își exprimă recunoștința față de partenerii și susținătorii săi care au făcut posibilă realizarea acestui vis și așteaptă cu nerăbdare următoarele provocări din campionat.

Pe Dominic îl puteti urmări pe site-ul oficial www.dominicmarcu.ro sau pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dominic.marcu

Instagram: www.instagram.com/dominic_marcu

YouTube: https://www.youtube.com/@DOMINIC_MARCU

TikTok: https://www.tiktok.com/@dominic_marcu

Raliuri

  • CNRB
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri