CNRB, CNRB/M: Raliul Sibiului

Sibiu, 13 iul. - 14 iul. 2024
www.raliul-sibiului.ro


  Suntem pe Facebook

Victorie pentru Simone și Francesca în Norvegia

Data: 08 Iunie 2024 / Raliuri

Simone Tempestini și Francesca Maior - ambii echipieri ai Napoca Rally Academy - au format echipaj în premieră la sfârșitul acestei săptămâni, în cadrul celei de-a patra etape a Campionatului Norvegian de Raliuri - Aurskog-Høland Rally

Simone și Francesca au preluat șefia etapei norvegiene la finele primei părți a zilei ca urmare a victoriei specialei "Børli 1". Cei doi n-au cedat poziția de lideri, in pofida faptului că eroul local Frank Tore Larsen a încercat din răsputeri să-și recapete poziția, câștigând trei probe speciale. Tempestini și-a arătat însă clasa - din nou - obținând a patra sa victorie din acest an.

 

Deși nu era planificat să stea în dreapta lui Simone, întrucât acesta apărea pe lista de înscrieri alături de Sergiu Itu, navigatoarea Francesca Maior a-a descurcat impecabil în prima sa participare într-o mașină de top, obținând în final și prima sa victorie de etapă din carieră. 

 

Pe probele norvegiene s-a aflat și Bogdan Cuzma, ritmul acestuia însă fiind sub așteptări, cu un timp mai slab cu aproape 5 minute decât cel al lui Tempestini. Într-un alt colț european, mai exact în Croația, Artur Luca și Vlad Colceriu reprezintă tricolorul la Zagreb Delta Rally, cei doi ocupând poziția fruntașă la clasă (dintr-un total de două echipaje), respectiv poziția secundă la ERT Junior (la fel, dintr-un total de două echipaje).

Raliuri

  • CNRB
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri