Masters (4) - Trofeul Sinaia

Sinaia, 20 iul. - 21 iul. 2024


  Suntem pe Facebook

Inovație și performanță: Dominic Marcu va concura la Cupa Mediasului cu Tesla Model 3 Performance

Data: 14 Iunie 2024 / Coasta

COMUNICAT DE PRESĂ

Azi, 14 Iunie 2024


În acest weekend, pe 15-16 iunie, în cadrul etapei Cupa Mediasului din Campionatul Național de Viteză în Coastă, va avea loc un eveniment inedit în lumea motorsportului românesc. Dominic Marcu, un pilot pasionat de tehnologie și sustenabilitate, va lua startul pentru cu Tesla pe traseul ce măsoară 3.1 km.

În weekendul trecut, Dominic a participat la un eveniment frumos la Târgu Mureș Shopping City, tot cu Tesla Model 3 Performance și a oferit ocazia pasionaților să meargă în dreapta sa pe un circuit amenajat chiar în parcarea mall-ului, reușind să aducă motorsportul cât mai aproape de publicul larg.

”După ce am testat noua mașină de curse Tesla Model S Plaid la Transalpina Challenge, am revenit în Campionatul Național de Viteză în Coastă, la Trofeul Mediașului, o etapă foarte frumoasă cu o bună organizare și cu mulți susținători. Pentru această etapă, particip cu Tesla Model 3 Performance, care în acest sezon este pregătită să aducă rezultate la fel de bune ca și până acum. La această etapă, vom avea jocuri interactive în parcul de service și puteți să veniți să savurați o bere fără alcool de la partenerul nostru Bergenbier. Vă aștept pe toți în acest weekend!” a declarat Dominic.

Pentru a se familiariza cât mai bine cu mașina de concurs, a optat să aducă și mașina de recunoaștere, tot o Tesla Model 3 Performance. A pregătit mașina de stradă, încărcându-i bateriile la stațiile publice E.ON Drive, iar pentru mașina de curse are, asemenea, stația E.ON la fiecare etapă.

 

Raliuri

  • CNRB
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri