Masters (4) - Trofeul Sinaia

Sinaia, 20 iul. - 21 iul. 2024


  Suntem pe Facebook

Dominic Marcu și Tesla Model 3 Performance la Harghita Challenge

Data: 25 Iunie 2024 / Coasta

COMUNICAT DE PRESĂ

Azi, 25 Iunie 2024


Dominic Marcu se pregătește pentru o nouă provocare: Harghita Challenge, fiind pentru prima dată când Dominic va lua startul pe acest traseu spectaculos, aducând cu el performanța și inovația mașinii cu curse Tesla Model 3 Performance.

În acest weekend, pe 29 și 30 iunie, va avea loc o nouă etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă. Evenimentul promite să fie unul plin de adrenalină și momente memorabile, iar Dominic este hotărât să dea tot ce are mai bun pe traseu.

"Abia aștept să particip la Harghita Challenge pentru prima dată și să experimentez acest traseu. Suntem pregătiți să ne întâlnim cu toți susținătorii noștri și să împărtășim această experiență incredibilă," a declarat Dominic Marcu.

Fanii și susținătorii sunt invitați să fie prezenți în număr cât mai mare la Harghita Challenge pentru a susține concurenții și a trăi împreună emoțiile competiției. Pentru cei care nu pot ajunge la fața locului, cursa va fi transmisă în direct pe TVR Sport și pe canalul de Youtube FRAS.

Pentru mai multe informații și pentru a urmări evoluția lui Dominic Marcu în campionat, vă invităm să accesați pagina noastră de Facebook sau site-ul oficial.

Dominic Marcu este un pilot pasionat de tehnologie și inovație, dedicat promovării motorsportului electric în România. Cu o participare activă în competițiile de viteză în coastă, Dominic continuă să inspire tinerii și să încurajeze adoptarea tehnologiilor sustenabile în motorsport.

Raliuri

  • CNRB
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri