Masters (4) - Trofeul Sinaia

Sinaia, 20 iul. - 21 iul. 2024


  Suntem pe Facebook

Top 5 pentru Dominic Marcu și Tesla Model 3 Performance la Harghita Challenge

Data: 02 Iulie 2024 / Coasta

COMUNICAT DE PRESĂ

Azi, 2 Iulie 2024


În weekendul trecut, Dominic Marcu a participat pentru prima dată la Harghita Challenge, o etapă importantă în Campionatul Național de Viteză în Coastă, și a obținut rezultate remarcabile. Conducând Tesla Model 3 Performance, Dominic a încheiat competiția pe locul 5 în clasamentul general și a fost al doilea cel mai rapid turism din concurs.

"Este o bucurie enormă să demonstrez că poți obține performanțe impresionante cu o mașină prietenoasă cu mediul. Prima participare pe acest traseu și să termin în top 5 este un rezultat de care sunt foarte mândru," a declarat Dominic Marcu.

Participarea la Harghita Challenge a fost o ocazie excelentă pentru Dominic de a-și testa abilitățile pe un traseu nou și provocator, demonstrând încă o dată potențialul mașinilor electrice în competițiile de motorsport.

În plus, Dominic a avut ocazia să conducă pentru prima dată Tesla Model Y, utilizând-o pentru recunoașterile traseului. "Am fost plăcut impresionat de performanța și manevrabilitatea Tesla Model Y. Voi împărtăși curând mai multe detalii despre această experiență," a adăugat Dominic.

Despre Dominic Marcu Dominic Marcu este un pilot pasionat de tehnologie și inovație, dedicat promovării motorsportului electric în România. Cu o participare activă în competițiile de viteză în coastă, Dominic continuă să inspire tinerii și să încurajeze adoptarea tehnologiilor sustenabile în motorsport.

Raliuri

  • CNRB
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri