Masters (4) - Trofeul Sinaia

Sinaia, 20 iul. - 21 iul. 2024


  Suntem pe Facebook

Dominic Marcu și Tesla Model S Plaid la Memorialul Werner Hirschvogel - Cupa Reșița

Data: 04 Iulie 2024 / Coasta

COMUNICAT DE PRESĂ

Emis la 4 Iulie 2024


Reșița, 5-7 iulie – În acest weekend, Dominic Marcu și Tesla Model S Plaid vor lua startul în Campionatul Național de Viteză în Coastă - Memorialul Werner Hirschvogel, cunoscut în termeni uzuali drept Cupa Reșița.

Evenimentul va avea loc pe traseul de pe Valea Domanului, o locație legendară a coastei românești, un traseu de 4.75 kilometri, la start fiind înscriși 50 de piloți.

După ce la Harghita a participat cu Tesla Model 3 Performance, Dominic revine la volanul noii sale mașini de curse, Tesla Model S Plaid, o rachetă electrică de 1020 cai putere.

"Vă aștept în număr cât mai mare să ne fiți alături! Vă mulțumesc pentru susținerea numeroasă. Sunt bucuros să revin la Reșița, este un loc unde simt susținerea publicului și mă bucur de atmosfera de aici" a declarat Dominic Marcu.

Având ca target în acest weekend acomodarea cu noul material de concurs și să se bucure de plăcerea pilotajului noii mașini, Dominic este pregătit pentru provocările de la Reșița.

În parcul de service, Dominic îi așteaptă pe spectatori cu surprize de la partenerii săi Bergenbier Fără Alcool, Pringles, Hama, dar și cu și jocuri interactive.

Pentru a urmări evoluțiile lui Dominic Marcu, vizitați site-ul oficial www.dominicmarcu.ro sau urmăriți-l pe rețelele de socializare:

Raliuri

  • CNRB
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri